dilluns, 8 d’abril del 2013

Tast d'Amics "Carinyenes i Garnatxes": Making of

Avui hem tingut oportunitat de celebrar el primer Tast d'Amics de Directe del Celler. En aquesta ocasió, dedicat als monovarietals de Carinyenes i Garnatxes dels cellers D.O. Montsant i D.O.Q. Priorat, que conformem aquesta associació de cellers per la comercialització dels nostres vins.
En un apunt posterior us narrarem una mica el que ha estat aquest esdeveniment, però en aquesta anotació, hem volgut fer un detall del que ha estat el "Making of".

1) La Mª Pilar ja ha rostit el pollastre i comença a fer les croquetes:


 2) Les coquetes van agafant forma:


3) La patata ja és al foc per fer les truites:


5) Mentre a la Serra d'Almos, al forn del nostre amic Albert Pena, preparen coques en recapte, el pare va fent truites de patata i ceba, i d'espàrrecs de la mateixa finca que varem plegar ahir al vespre:6) Etiquetem de manera provisional els vins que encara no han sortit a la venda:


7) Copes, plats, estovalles, etc....


8) El Joan Salvador, de Celler Vermunver, és el primer d'arribar a la Rompuda, i comença a muntar la taula pel tast de Carinyenes:


9) El Xavier Cedó de Celler Cedó Anguera, comença a obrir el Genesi Varietal:


10) Tots a la feina, que el temps se'ns tira al damunt. El Jordi Aixalà, del Celler Aixalà Alcait, descarrega el Coster de l'Alzina 2011:


11) Mentrestant, al Mas d'en Romano, el pare prepara el que serà el tast de Garnatxes:


12) Comença la festa, i anem arribant a la Rompuda amb els 40 amics que han volgut i pogut acompanyar-nos:


Al tast de Carinyenes tastarem: Anexe 2012 "Vinyes Velles de Samsó", Genesi Varietal 2010 "Vinyes Velles de Samsó" i Coster de l'Alzina 2011.

Al tast de Garnatxes: Lluna Vella 2010, La Guinardera 2009 i Cèrcol Daurat 2010.

2 comentaris: