dissabte, 16 de març del 2013

Tast al Celler Castañé


Ahir a la nit, varem oferir un tast de Priorats al Celler Castañé d'Argentona, fundat al mateix any que jo vaig néixer  i que ara fa poc, regentat per la Montse i el Jordi, ha començat una nova etapa, amb una renovació tant d'imatge, com dels productes que ofereixen. I en aquesta nova idea, ara ofereixen tastos per als seus clients, i el primer d'aquesta serie de tastos, hem tingut el plaer d'oferir-lo amb Directe del Celler.


El tast que em va proposar el Jordi, que està cursant el segon curs sommelier, era "Un passeig pel Priorat", i varem tastar Destrankis Ecològic 2011, Les Clivelles de Torroja 2009 i Pardelasses 2010 del Celler Aixalà Alcait, i els nostres Ruella 2008 i La Guinardera 2008.
Ha ser un tast molt divertit, amb uns assistent de diferents nivells, però molt atent i participatius. 


El tast el varem començar amb una introducció a la història del Priorat, als diferents tipus de vins i filosofies que hi ha, i amb una breu introducció al tast per un parell d'assistents que mai havien fet un tast.
Per acabar-nos els vins, i un cop finalitzat el tast, la Montse, que està estudiant elaboració de formatges, va treure un assortiment de formatges que van ajudar a fer una bona sobretaula.
Moltes gràcies a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada