dissabte, 2 de març del 2013

Maridatge "Més enllà del vi" a "El Círcol"


Ahir, divendres 1 de Març, varem participar en la presentació del llibre "Més enllà del vi_DOQ Priorat" a El Círcol de Reus.
El Círcol és l'entitat degana de la ciutat de Reus, amb més de 160 anys d'història, i és a la vegada la societat propietaria del Teatre Fortuny i de l'espai on es va fer la presentació d'aquest llibre sobre el Priorat, i posteriorment un sopar maridatge i un col·loqui amb els socis assistents d'aquesta entitat.
Després de la presentació del senyor president de El Círcol, Anton Tapies,  el Sebastiano i el seu soci i coautor Eduard va fer una explicació de com s'havia gestat aquesta obra, de quin era l'ideari que la sostenia, i de com el vi està lligat al territori i a la gent que el conforma.


Per sopar, uns "Entremesos" amb el vi Òlbia del Celler Marco Abella de Porrera, un "Rap amb una salsa de fruits secs" amb el Guinardera 2008 del Celler Balaguer i Cabré, i un "Pastís de xocolata" amb el vi La Fuina 2007 del Celler Pins Verds de El Molar. 
El posterior col:loqui va girar entorn a la comercialització del vi, i la tasca han de fer que entitats com la Cambra de Comerç de Reus, de la que el seu president, el senyor Isaac Sanromà, va assistir, o de les denominacions d'origen. 
En acabar, ens varen fer l'obsequi d'un llibre commemoratiu dels 150 anys de l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada