diumenge, 5 d’octubre del 2025

Parlant de Rancis

Ahir es va emetre per antena el programa Tast Verticat de Catalunya Radio dedicat als vins rancis que vàrem gravar fa unes setmanes.


Una hora parlant d'aquesta passió, d'aquest patrimoni que fa ja una colla d'anys el meu pare Jaume Balaguer Callau i el René Barbier Serres van voler preservar creant el celler Arrels del Priorat, l'únic celler de rancis de la nostra comarca.


Hem coincidit amb un oient descendent de Torroja del Priorat que vol preservar el ranci que durant tants anys van elaborar primer el seu parí i després el seu pare, i hem tingut el plaer de compartir taula, tertúlia i vins amb l'Empar Moliner, la Sole Garcia, l'Alex Toribio i l'Albert Castellví.

Tenir el privilegi de tastar els vins que aquest oient ha portat, poder explicar què és el ranci, com es fa, com treballem al celler Arrels del Priorat, i per acabar, poder tastar i comentar en directe l'Arrels 30 anys i el ranci de 60 anys Cal Piró, tot un privilegi.



Moltes gràcies a tot l'equip del Tast Vertical per aquesta oportunitat i per fer aquesta tasca d'amor al món del vi i de divulgació que fan setmana a setmana des de fa una colla d'anys.


Podeu escoltar el programa aquí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada