divendres, 10 de maig del 2024

Els nostres amics del JOK

Arribo a la porteria d'aquest edifici del Carrer Mallorca de Barcelona, entro i pujant un tram d'escales arribo a l'entresol, lloc on una porta clàssica, en obrir-se, ens porta a un espai inesperat, no és un rebedor, és una cocteleria, però hi ha molta gent, i estan fent la presentació d'un llibre i mentre espero la persona amb la que he quedat, assisteixo a un debat molt interessant entre els lectors i l'autora.


Foto cedida per Jok


En arribar el meu amfitrió, passem al menjador, un espai de tall clàssic, lluminós i que dona pas a un jardí on ens assèiem per tal que li presenti els vins.


Foto cedida per Jok


Aquest és el JOK, en nom molt adient per un espai que "dona molt joc", i on pots fer-hi l'aperitiu, el dinar i fer una sobretaula o sortir al jardí a fer-la petar. També hi ha sales privades com la Sala Mallorca, per 22 comensals per reunions, esmorzars, dinars o sopars, o la Sala Trash que està pensada per festes privades per unes 10 persones, o la Red Room que és un espai amagat al que s'accedeix per una porta oculta i que està pensada per trobades d'un màxim de 8 persones.


Foto cedida per Jok


El restaurant fa cuina catalana de qualitat, amb productes de proximitat i de temporada, tornant al que ha estat la cuina a la seva estacionalitat amb un punt de vista més actual a través de cadascun dels plats. 


Foto cedida per Jok

No us ho deixeu perdre, bones menges i una oferta vinícola basada en el nostre país, entre la que podeu trobar els nostres Lluna Vella 2017 o Cèrcol Daurat 2015, i que va variant, a la recerca de petits productors, de vins especials, de varietats recuperades, mirant de sorprendre, al igual que fan en tot el que ofereix aquesta caixa màgica.


Els podeu trobar a:

JOK

Carrer de Mallorca, 275, Entresol

08008 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada