diumenge, 5 de juny del 2022

Tastets de Gratallops 2022

Aquest any sí!! Després de dos anys sense poder-se celebrar, aquest any ha tornat el Tastets de Gratallops, i ho ha fet per la porta gran.

Amb més cellers que mai, i és que aquest any s'han estrenat cellers que han nascut al nostre poble durant aquest temps de pandèmia, però sobre tot, amb l'essència d'una festa dels cellers de Gratallops que no s'assembla en res a les fires que es fan arreu, i on els cellers tenim l'oportunitat de donar a conèixer de primera mà els nostres vins i com treballem.

Pel que fa al nostre celler, aquest any ha coincidit amb la presentació de la nova anyada de tres dels nostres vins: La Guinardera 2017, Parhelia 2021 i Ruella 2021. I tot va ser perfecte, un dia sense amenaça de pluja i amb una garbinada suau que refrescava, que juntament amb la música van crear l'ambient ideal per aquesta festa del bon vi.

Molt contents per la bona rebuda i els comentaris sobre els nostres vins, i especialment satisfets, i s'ha de dir, per la feina feta per l'Ajuntament de Gratallops i tots els voluntaris, que van fer una feina que no té preu, tant abans, com durant i després del Tastets de Gratallops.

Per altra banda, moltes gràcies per tots els amants del vi i enamorats de la nostra vila i esperem retrobar-vos l'any que ve..

Visca el Tastets de Gratallops!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada