dijous, 10 de desembre del 2015

Els nostres amics de Monvinic



Avui repassava els apunts que dediquem als llocs on tenen els nostres vins i m'he adonat que no haviem dedicat un apunt a un dels llocs de Barcelona on fa més temps que tenen el nostre La Guinardera.

Recordo que va ser la Mª Pilar qui es va plantar amb una ampolla de La Guinardera 2006 sota el braç, i allí, la gran Isabelle Brunet, va ser qui la va atendre i després de tastar el nostre vi amb la resta de l'equip, va començar una relació que encara dura a dia d'avui. Ara és l'Antonio Giuliodori a qui presentem les noves anyades, i qui, continua apostant per la nostra feina.


Monvinic és un temple del vi i per al vi, un concepte creat per Sergi Ferrer-Salat l'any 2009 on pots tastar a copes i mitjes copes vins que et fan viatjar a tot arreu d'aquest món vitivinícola que tant ens fascina. 


Se'ns dubte és el que s'enten per un Winebar en el concepte més ampli de la paraula, on poder menjar alguna cosa, consultar bibliografia relacionada amb el vi i aprendre i deixar-se portar pel consell dels sommeliers.


Podeu trobar-los a:
Monvinic
Diputació 249
08007 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada