divendres, 11 de març del 2011

Les finques

LA GUINARDERA

Dalt del turó a 4 vents de la finca La Guinardera, els ceps es venten i reben el sol del nord, sota el seu pi que es divisa en la llunyania.
Dins el terme municipal de Gratallops, les vinyes de la Guinardera i els seus raïms mantenen tota la mineralitat de la llicorella i els aromes de sotabosc, herbes aromàtiques i fruits madurs que donen a la seva garnatxa del país un sabor personalíssim, alhora que frescal i d'entrada amorosa, molt equilibrada i elegant, i que s'allarga poderosament en boca.

MAS CABRÉ

Situat a les mes altes carenes de la zona, i un cop arribats al cim de la zona del Mas d'en Romano, MAS CABRÉ s'enlaira al cel des de la seva monumental alzina, on constitueix un fantàstic mirador del terme de Gratallops, de les principals finques de l'entorn i de la serra del Montsant, per a continuar pujant fins el Mas de Guiamet o Mas de Dalt.
Frescal per l'alçada i íntegrament de terra de llicorella, les seves vinyes son de maduració tardana i de forta concentració i qualitat, donant uns vins d'uns aromes únics i alhora molt característics de la denominació.
Antigament, la seva producció va arribar a donar vi de18º, essent la mes gran finca adscrita al poble de Gratallops, on sempre ha vinificat al llarg dels anys, i on fins i tot Andreu Cabré va arribar a embotellar.
La seva ubicació tan especial i l'encís del seu indret, junt amb la conservació dels seus Masos, mantenen l'esperit romàntic de la tradició prioratina, a la que s'afegeix la qualitat i una marcada personalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada