El tast del Lluna Vella 2016 va mostrar una anyada que tot i tenir Febrer i una primavera amb bona pluviometria, amb un estiu molt calorós i sec. Mineralitat, estructura, fruita madura, però sense sobremaducacions amb frescor.
El 2017 va ser una anyada amb 130 litres més de pluviometria i temperatures més fredes a l'hivern i amb un estiu una mica més atemperat. El resultat, fruita més fresca i un vi amb la mateixa ànima, però més lluminós, més aeri.
Llavors va arribar el moment del nostre La Guinardera 2019, on van poder veure la clara diferència entre les dues finques, i com es nota tant el el registre d'aromes, com en la percepció en boca.
Moltes històries i anècdotes per arribar al Cèrcol Daurat 2015, la petita joia que només podem elaborar les anyades que trobem aquest caràcter tant i tant peculiar.
Un grup fantàstic i com sempre,, no puc més que agrair al Joan i tot l'equip de Vins & Co donar-nos l'oportunitat d'explicar la nostra feina, el nostre territori, i com no, també donar les gràcies als assistents, un grup molt maco.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada