dissabte, 5 de desembre del 2020

Maridant en futur

Com ja sabeu, al nostre celler tenim una vertadera obsessió per fer un bon afinament dels vins abans de treure'ls al mercat, i ahir va ser el torn del nostre Lluna Vella 2016,una anyada que encara restarà al celler un any abans de veure la llum, però que uns pocs podran tastar a l'avançada amb les 99 magnums que hem posat a la venda aquestes festes de Nadal.

Però a casa nostra no ens hi posem per poc, i quan s'obre un vi per tastar-lo, tot i tastar primer sense menjar res, després surt la vena gourmand i aquest cop, després d'una fantàstica sopa de fideus, ens hem menjat unes galtes de porc de genuflexió.

Veiem que l'evolució ens parla cada cop més de l'anyada, amb un vi lluminós, de taní suau, amb molt bona acidesa i un cert pes en el centre de la boca. Llarg, però sense estridències, molt rodó. 

Això pinta molt bé!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada