diumenge, 15 de novembre de 2020

Aquí, tant és planxa un ou, com es fregeix una corbata

El refrany que dona nom a aquest apunt del blog resumeix molt bé el que toca fer als pagesos que a la vegada som elaboradors i que per si teníem poca feina, encara ens dediquem a vendre el producte que elaborem.

Un cop acabada la verema, el dia s'escurça, i encara que el temps que podem estar a les vinyes o entre oliveres és només de 11 hores, la feina no s'acaba, i un cop collides les olives i portades al molí, toca contactar amb clients, preparar enviaments, trasbalsar vins aprofitant que és Lluna Vella, o etiquetar les poques magnums que fem.


Només 99 magnums de Lluna Vella 2016 i 51 de La Guinardera 2016, que com cada any anuncien que el Nadal s'acosta.


La veritat és que en la situació actual de pandèmia, ens preocupa especialment la situació crítica dels nostres amics de la Restauració i l'Hosteleria, i també hem hagut de cambiar dinàmiques i maneres de treballar. 

Toca tenir imaginació obrint nous canals, aprofitant els repartiments per fer la visita comercial i obrint nous mercats que fins ara no teníem, i que esperem anunciar-vos en breu. Però tot això  s'ha de fer sense perdre de vista d'on som i d'on venim. No és temps per caure en la trampa de vendre a qualsevol lloc i a qualsevol preu i desfer la feina que hem estat fent tant nosaltres com les botigues i els restaurants que ens han fet confiança durant molts anys.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada