dilluns, 17 de desembre de 2012

Vino Grado: Un tast diferentL'Oksana és la propietària d'aquesta empresa que es dedica a organitzar tastos i diferents events relacionats amb el món del vi.
Aquesta sommelier d'origen Ucranià, després d'haver viscut a Canadà, va arribar a Barcelona el 2009, i veient el desconeixement dels vins d'aquí que tenien els estrangers que ens visiten, va crear "Vino Grado".
El seu objectiu és promocionar els vins d'aquí mitjançant activitats educatives, events i visites a cellers, però buscant aquells petits cellers que produeixen vins d'alta qualitat i que no són tant coneguts.


Aquest passat dia 13 de Desembre, es va fer un tast amb els següents vins:
  • DO Conca de Barberà, Celler Carles Andreu, Trepat 2011
  • DOQ Priorat, Celler Balaguer i Cabré, Ruella 2008
  • DOQ Priorat, Celler Balaguer i Cabré, La Guinardera 2008
  • DO Terra Alta, Celler Algramar, Syrah Dolç Segons ens explica: "Los vinos fueron todo un descubrimiento. Los participantes se emocionaron al conocer Trepat - la uva autóctona de la Conca de Barberà; se sorprendieron al notar las diferencias en dos vinos del Priorat hechos por la misma bodega, el mismo año y de la misma variedad de uva, que crece en distintas vertientes de la colina; eran encantados de catar un vino dulce de Terra Alta".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada