dijous, 19 de juny del 2014

Visita de Sommeliers Rusos

Aquest dimarts, a través del nostre amic Jordi Ustrell del Celler Divinssi, ens han visitat els sommeliers rusos  Maria Zúeva i Ígor Ershov de Sant Petersburg. dos enamorats del vi que treballen en restauració i importació, i el Ígor, a més, és professor de l'Escola de Sommelieria i President de la Lliga de Sommeliers de Rúsia.
Al Celler Balaguer i Cabré. Foto cedida per Jordi Ustrell

En primera instància varem visitar el Celler Balaguer i Cabré, on els varem explicar la nostra filosofia, la nostra obsessió per la garnatxa, per interpretar cada finca. Moltes preguntes, comentaris molt encertats que mostren la professionalitat dels nostres visitants.

Al Celler Arrels del Priorat. Foto cedida per Jordi Ustrell

Després, va arribar el torn de visitar el celler Arrels del Priorat. Un canvi de xip, tota una sorpresa veure la capacitat del vi per unir cultures tant diferents. Molt sorpresos per la metodologia que implica fer un vi de mares de tants anys. Més preguntes, sorpresa davant el temps necessari per treure tant poc vi.

Tastant al Bonviure. Foto cedida per Jordi Ustrell

Per acabar, un tast de Lluna Vella 2010, La Guinardera 2009 i Arrels 30 anys a la botiga Bonviure i dinar al Restaurant Piró, per reposar forces, doncs a la tarda el Jordi els feia la visita a les vinyes i el Celler Divinssi del nostre amic Josep Roca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada