diumenge, 15 de juny del 2014

IV Nit de Vins de La Cuina d'en Carlos


A l'Ermita de Santa Marina de Pratdip hi ha el restaurant La Cuina d'en Carlos, un restaurant acollidor en un lloc allunyat de la civilització, on el seu propietari, el Carlos, acull els seus amics i clients i els ofereix una cuina de mercat elaborada.

Des de fa uns anys, organitzen la Nit de Vins, on els seus clients habituals, i d'altres que aquell dia descobreixen un lloc especial, tenen l'oportunitat de gaudir d'un gran assortiment dels seus plats, vins i bona música en directe.




Aquest any, hem estat convidats alguns dels cellers de Directe del Celler, entre el que es trobava el nostre, com d'altres vegades, representat per La Guinardera, el vi que des que varem treure han tingut a la seva carta. Els cellers convidats eren: Celler Cedó Anguera, Celler Carles Andreu, Celler Aixalà Alcait, Celler Balaguer i Cabré, Celler Laurona, Celler Solà d'Ares, Celler Algramar, Domini de La Cartoixa, i un parell de distribuidors amb vins espanyols.


 Felicitats Carlos i companyia per una gran nit, amb molt bon menjar i una cantant extraordinària, i gràcies per donar-nos l'oportunitat de explicar els nostres vins als vostres clients.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada