divendres, 27 de juny del 2014

Tanquem el cèrol: 60 anys de DOQ Priorat

Aquest any, la DOQ Priorat fa 60 anys, i el proper 18 de Juliol es celebra on va néixer la nostra regió vinícola, al Monastir de la Cartoixa d'Escaladei.

Per nosaltres, aquesta història, aquesta tradició té molta importància, doncs en ella rau l'origen de les nostres families, del nostre celler i de la nostra filosofia, i això es veu clarament en el nostre celler, un celler on la part de vinificació és moderna i adaptada als temps, dins les possibilitats d'un petit celler, i la zona de criança està ubicada a l'antic celler de la casa, on varem preservar signes dels temps com els que mostren les dues fotografies que segueixen, i que representen les marques que es feien per saber les càrregues de raïm que s'introduïen en els trulls que varem tapar, tot rebaixant el nivell del sòl.


Així mateix, és l'any en que traiem al mercat, a finals del proper més de Juliol, el nostre Cèrcol Daurat 2010, un vi que representa la tradició, els origens, l'essència de la Garnatxa en el país de la Llicorella.


Garnatxa monovarietal del Mas de Dalt amb 11 mesos d'envelliment en bótes de roure francès i 24 mesos d'ampolla. Nomès 1400 ampolles presentades en caixes de tres ampolles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada