dijous, 15 de juliol del 2021

Els nostres amics del Restaurant El Bistrot

Fa molts anys que conec el Peter, i ell i la seva esposa Doris regenten aquest restaurant tant especial a Masriudoms, un dels diferents nuclis urbans de l'Hospitalet de l'Infant, on la filosofia és la que defineix un "bistrot", que és sinònim d'un petit i acollidor estil de restaurant. És cuina d'autor, basada en productes frescos de mercat: Espàrrecs, alls silvestres, maduixes, tòfones etc, que es serveixen sempre d'acord amb la temporada.

Foto propietat de El Bistrot

Aquesta parella miren que et sentis com a casa des que entres fins que surts, i sempre en aquest lloc màgic que combina l'arquitectura catalana amb l'encant d'un petit bistro francès, amb una decoració natural i harmoniosa.

Foto propietat de El Bistrot

Pel que fa a qué menjar, podeu tastar qualsevol dels entrants com els "Tacs de peix amb anet" o els "Gnocchi" o el "Vitello Tonnato", i com a plat principal l'especialitat és el "Solomillo El Bistrot", encada que qualsevol de les carns a la pedra poden ser una molt boba opció.

Deixe-vos sorprendre per la cuina del Peter i gaudiu d'una carta de vins molt seleccionada per algú que es pot dir que és un malalt dels vins. També hi trobareu els nostres Lluna Vella, La Guinardera i Parhelia.

Els podeu trobar a:

Restaurant El Bistrot
Carrer de les Eres, 20
43891 Masriudoms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada