divendres, 16 de juliol de 2021

Tot esperant que tintin

 El "verol" aquest any s'està fent esperar, un començament d'estiu atípic amb temperatures pel davall del que seria lo comú en aquesta època, sembla que ha alentit el cicle de maduració del raïm, i en aquesta època, aprofitem matins amb temperatures de entre 10 i 14 graus a les 6 del matí per fer feines al camp fins als vols del mig dia. Llaurar, comprobar la sanitat de la vinya, lligar ceps, etc..., són algunes de les tasques matinals, passant a tancar-nos al celler per acabar la jornada laboral, sigui etiquetant, sigui preparant comandes o simplement posant ordre.

En aquests dies també hem aprofitat per fer feines més lligades a la exportació, com rebre algun que altre importador o assistir a xerrades com les que ha organitzat PRODECA  per conèixer els mercats de Brasil i de Mèxic, i tenir clar com s'ha de treballar amb aquests mercats en concret.

A mode de previsió de collita, tot i que no es pot dir res fins que sigui al celler, sembla que tenim un any amb una producció normal, amb bona sanitat, de moment, i que gràcies a la nevada i a les pluges que van caure als mesos de Maig i Juny, així comales baixes temperatures d'aquest Juliol, de moment les plantes no estan sotmeses a estrés hídric.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada