dimecres, 29 d’abril del 2020

Coses del confinament

Aquest estat de confinament al que estem sotmesos fa que diferents col·lectius tinguin iniciatives per mantenir-se actius o per continuar la seva formació, i aquest és el cas de molts sommeliers d'arreu de l'estat espanyol que han fet una serie de xerrades sobre diferents temàtiques del món del vi.

I avui hem tingut el plaer de ser convidats per parlar dels rancis d'Arrels del Priorat en una sèrie de xerrades que feien sobre el tema dels vins oxidatius. Un tema que ja sabeu que ens apassiona i que és una part fonamental de la nostra història.

En concret he estat convidat per l'Alejandro Icart, sommelier del Restaurant Abac,i a part de parlar dels nostres rancis, també hemparlat dels vins del Celler Balaguer i Cabré, dela garnatxa i de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat, "Els Noms de la Terra", així com de la nova classificació de la nostra DOQ amb la identificació de "Viticultor-elaborador" que acaba de lligar el cercle i de definir el treball del nostre celler.

Ha estat un vertader plaer i un luxe dedicar aquest hora a explicar el que fem, i poder-vos mostrar les nostres vinyes des de la càmera del meu mòbil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada