dissabte, 9 de maig del 2020

Lluna Vella 2011: Tast Virtual amb l'Associació Molinenca de Tast

Els amics de l'Associació Molinenca de Tast han posat en marxa una iniciativa en la que per ajudar els cellers han decidit organitzar tasts virtuals amb els productors, i en concret, ahir vàrem tastar un dels vins del nostre celler, la Lluna Vella 2011.

Dintre d'aquest cicle de tasts,el proper divendres serà amb un dels vins del Celler Aixalà Alcait i en dues setmanes serà un dels vins del Celler Cedó Anguera. Aquest fet ens ha permès operar una logística per fer arribar els diferents vins del tast a casa dels 17 participants d'aquesta experiència, i aquest dimarts i dimecres, aprofitant altres repartiments, vàrem fer aquestes entregues.


En el referent al tast, va ser fantàstic retrobar una de les meves anyades preferides en el nostre vi més afruitat i sorprenent,feia vora tres anys que no el tastava i continua molt viu, amb una acidesa fantàstica i equilibrada que el fa molt fresc i golós, ala vegada que ens mostra un vi amb tensió i que de segur encare té molt recorregut. 

Foto de Xavier Montserrat


Segons els comentaris dels assistents, fruits vermells, violetes, molta fescor, figa, romaní i mineralitat, un vi que va anar evolucionant i cada vegada millor durant el tast.

Tot un plaer participar d'aquesta iniciativa i poder compartir experiències i resoldre dubtes dels diferents participants, i des del nostre celler us volem donar les gràcies per fer costat als petits cellers en moments complicats com aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada