dimecres, 15 d’abril del 2020

Consum en temps de crisi

Aquest dies en que la restauració està tancada i la gent resta confinada, s'està donant un canvi significatiu en els hàbits de consum del vi, i òbviament són els mercats i les botigues els que estan donant sortida al vi.

Aquest és el moment en que la botiga especialitzada té una importància vital en el sector, bé per aquest valor afegit de prescriptors i bons coneixedors del producte, bé per la selecció i cura del producte que tenen.

No sabem si aquest nou escenari en que el consum de vi a casa s'ha regularitzat ha vingut per quedar-se o si després de la crisi tornarà a caure, però també val la pena reflexionar sobre el fet que som un país on es consumeix poc vi a casa, i que reportatges com els que es van fer l'altre dia on es posava el crit al cel donant a entendre que s'estava alcoholitzant, quan res més lluny de la realitat, doncs el consum de vi ha caigut.

Us deixem aquest enllaç a l'entrevista al nostre amic i client Jordi Vidal de Cellers la Vinya de Gavà a CUPATGES.CAT,en que reflexiona sobre la situació actual i el consum de vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada