diumenge, 26 de gener del 2020

Els nostres amics de la Fonda Xesc

En plena llevantada Glòria, carrego la furgoneta i surto de Gratallops direcció al Berguedà, on he quedat amb el nostre amic i col·laborador Joan Manel Guillamon de Distrijoan.

En arribar a Olvan descorreguem unes caixetes que li duc i en carreguem unes altres que aprofitarem per repartir a varis clients que hem de visitar, i entre aquests, a Gombren (Ripollès), vol que la presentem els nostres vins a la Meritxell i el Francesc de la Fonda Xesc.

Foto propietat de Fonda Xesc

Arribem i ens rep el Francesc, i al cap d'una breu estona apareix la Meritxell i ens convida a seure plegats al menjador per tastar els vins.

No va ser un tast, va ser una conversa com la que tenen amics que fa temps que no es veuen i en la que la cuina que fa el Francesc, l'entorn i el producte van ser la columna vertebral, i la sensibilitat de la Meritxell i las seva manera d'entendre el vi ens va encaixar molt.


Parlem d'un restaurant en que no s'enten el vi sense la cuina ni aquesta sense el primer, i això encara es va fermés evident quan van tastar el nostre Arrels 30 anys,quan sense volguer-ho van començar a sorgir propostes de maridatge amb els seus plats.


No us podeu perdre un lloc màgic, amb unes vistes espectaculars que és el millor escenari per una cuina d'arrels ben fondes en la tradició però amb un tractament actual, i acompanyar-ho amb el nostre La Guinardera 2015, el Ruella 2017 o l'Arrels 30 anys, o millor, deixeu que la Meritxell us aconselli.



Podeu trobar-los a:

Fonda Xesc
Plaça Roser, 1
17531 Gombrèn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada