dimarts, 27 de setembre del 2016

Spanish Vinefestival: Only one grape!!

El Spanish Vinefestival es celebra un cop a l'any a la ciutat de Copenhagen, i els nostres amics de Grapeland hi assisteixen amb els vins que representen, entre els quals els nostres Ruella i La Guinardera.


Segons ens diuen, els nostres vins sempre tenen molt bona acceptació, i és una sort tenir uns amics que expliquin amb tanta passió a Dinamarca els nostres vins.


L'anècdota va ser quan el Preben Nielsen explicava a un client que tots els nostres vins es fan amb un sol raïm, i la resposta d'aquest va ser: Doncs seu ser un raïm molt gran! Es veu que el Preben no sabia com passoar-s'hi.
Moltes gràcies per la vostra feina, amics!!!


Spanish Vinefestival is held once a year in the city of Copenhagen and our friends of Grapeland attend the wines they represent, including our Ruella and La Guinardera.


As we say, our wines are always very well received and is lucky to have friends who tell with so much passion our wines in Denmark.


The anecdote was when Preben Nielsen told a client that all our wines are made with a single grape, and their response was: Well, his was a big grape! I don't know how Preben could resist not to laugh!
Thank you for your work, friends !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada