dissabte, 3 de setembre del 2016

Tercera edició de la cursa amb DOQ Priorat: La 13 Graus i Mig

Arriba la tercera edició de la cursa de muntanya amb Denominació d'Origen Qualificada a Gratallops. Es tracta de "la 13 graus i mig", un nom inspirat el el grau mínim que han de tenir els vins de la DOQ Priorat.La cursa ha estat pensada com un esdeveniment esportiu, alhora que popular, i la dificultat del recorregut que es planteja és mitjana baixa, essent molt significatiu el pas per camins que recorren les vinyes i per corriols que ens duran a paratges molt Prioratins, i que aquest any creuen el riu Siurana com a mesura de recolzament a la campanya "Volem un riu Siurana Viu", tal i com es va fer l'any passat.

El Celler Balaguer i Cabré, com molts altres cellers i comerços de Gratallops, col·laborem amb l'organització per tal que sigui un gran èxit, i aquest any ens elegra veure la novetat de la Caminada no competitiva que recorrerà els voltants de la nostra vila entre vinyes amb un circuit circular de 7,3 km. Per tots aquells que vulguin gaudir d'una forma tranquila d'aquest que vol ser Patrimoni Mundial de la UNESCO.


En acabar la cursa, hi haurà un vermut popular, on corredors, visitants i vilatans podrem comentar la jugada.

S'acaben d'obrir les inscripcions, i en breu es publicarà el perfil i recorregut de la cursa, que aquest any farà més grau. T'atreveixes?

Ens veiem el dia 23 d'octubre a Gratallops!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada