dimarts, 14 d’abril de 2015

Feina al Celler

Han estat dos dies de molta feina al nostre celler. Com ja varem comentar el passat 1 d'Abril, l'anyada 2013 està llesta per embotellar, i aprofitant la Lluna Vella hem avui hem pujat a tines La Guinardera 2013 i la Lluna Vella 2013, una anyada curta, però de la que n'estem força satisfets per la tipicitat i el marcat caràcter que fan que els vins siguin un reflexe de la climatologia d'aquell any.





Al mateix temps hem estat estudiant al la nostra enòloga, Eva Escuder, diferents "tonnelleries" per respectar una anyada tant especial com la 2014, que encara tenim a les tines. Sembla, després de tastar-ne 4 cases i diferents torrats de cadascuna d'elles que ens decantem per una en concret de Tonnellerie Sylvain, que acabarà de quadrar el puzle amb les que tenim al pasc actual. Un exercici molt interessant, complex, amb un exercici d'imaginació que ens fa mirar més enllà, tot pensant amb l'envelliment en ampolla, tant marca de la casa. I és que aquest any l'exercici el fem pensant ent tres vins, Lluna Vella, La Guinardera i Cèrcol Daurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada