dimarts, 7 d’abril del 2015

Neix la Fira MicroVi


Aquest any neix la fira MicroVi a Avinyonet del Penedès. MicroVi 2015 vol donar visibilitat als vins elaborats per petits productors i donar a conèixer zones, varietats i tipus d'elaboració que els caracteritzen.

MicroVi 2015 pretén mostrar als consumidors i altres agents del sector, la qualitat i diversitat de productes dels petits elaboradors, sense interferències i amb la possibilitat de comunicar directament al consumidor cadascun dels projectes. Una mostra de vins de petits elaboradors d'arreu de Catalunya tot i que també hi seran presents d'altres zones (Balears i Rosselló).

El Celler Balaguer i Cabré serà un d'aquesta quarantena de cellers, i 14 d'aquests cellers tindran accés a una sala contigua a la mostra, on poder realitzar un tast comentat, exposar el seu projecte, un vi, tipus d'elaboració, etc. 

El dia 25 d'Abril, l'horari d'obertura al públic serà de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, i el públic podrà adquirir les entrades a través de la web www.enoturismepenedes.cat o a guixeta el dia de la mostra.
L'entrada dóna accés al recinte i el dret a tastar qualsevol dels vins que s’hi mostren, i paral·lelament a la mostra i durant diferents dies, es realitzaran altres actes relacionats amb el món de la cultura del vi:
- Tast de Vins Naturals
- Jornada “La comercialització dels petits cellers”
- Tast de Vins del Massís del Garraf
- Maridatge de vins i caves del municipi amb productes autòctons
- Visites al Jaciment Ibèric de la Font de la Canya (Origen de la vinya a Catalunya)
- Espectacle de Mapping al claustre del Monestir romànic de Sant Sebastià del Gorgs
- WineFest (Vi i música)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada