dijous, 14 de març del 2024

PROWEIN 2024: Camí d'anada

Aquest any PROWEIN ha celebrat els 30 anys, i el nostre grup d'amics ja en fa 11 que hi anem, i hi anem a trobar-nos amb alguns dels nostres importadors, a obrir nous mercats, parlar de la nostra feina, de com entenem la terra i el vi.

Des del començament hem fet tant el camí d'anada com el de tornada en furgoneta i això dona per moltes hores de conversa i d'arreglar el món, però sobre tot, molts riures i anècdotes.

El cotxe d'enguany.😂😂😂

A continuació el nostre viatge, per tal que veieu que anem a patir:

DIA 1

  • 3:20 El Jordi de Celler Aixalà Alcait i jo sortim de Gratallops
  • 3:30 Recollim el Xavi de Celler Cedó Anguera
  • 4:00 Recollim el Bernat de Celler Carles Andreu
  • 7:00 Esmorzem a La Jonquera
  • 13:30 Dinar al Grenier à Sel de Chagny (Borgonya): Primer Pinot Noir del dia
Restaurant de Chagny, molt recomanable!!
  • 18:00 Arribem a Metz i ens instal·lem a l'hotel
  • 19:00 Sopar a Metz centre: Segon Pinot Noir del dia
Le Comptoir: Bon lloc per sopar al centre
  • 21:00 Al llit que toca matinar
DIA 2
  • 7:00 Agafem el cotxe direcció Düsseldorf
  • 10:00 Esmorzar a Alemania: Comença la dieta germànica
  • 12:00 Arribem a la fira per recepcionar el palet de mostres i controlar que el muntatge està bé.
  • 13:30 Dinar improvisat en un local de brasa de camí a Essen
  • 14:00 Fem Check-in a l'hotel
  • 16:30 Tren cap a Düsseldorf per fer turisme
  • 18:00 Primera ronda de cerveses Alt al centre abans de sopar
  • 19:00 Sopem el típic Schweinshaxe al Ham Ham - Bei Josef amb més Alt.
Primer any que soper aquí, i molt recomanable.
  • 21:00 Al llit que toca matinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada