dijous, 28 de març del 2024

Tast dels nostres vins a Paris

Aquest dimarts dia 26 de Març, el Jérome Maillot de L'Obagues, el nostre importador a París, va oferir un tast de vins Priorat que importa a la Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a París de la Generalitat de Catalunya a aquesta ciutat del país veí.


El tast estava destinat a l'Association des Sommeliers et Sommelières de Paris, i estem molt contents per l'acollida i per l'èxit d'aquest, que es va dividir en dos tastos temàtics, un primer en que es tastaven blancs i negres per donar una visió general de vins catalans, per passar després a un tast de centrat en grans vins negres de la DOQ Priorat,

En el primer dels dos blocs, es va tastar entre d'altres la nostra Ruella 2021 i entre els 6 vins escollits pel segon bloc, el nostre Cèrcol Daurat 2015 va fer les delícies dels participants. Territori, expresió de la llicorella que és l'anima de Gratallops i de la Garnatxa que té aquesta capacitat d'expressar aquest tipicitat de les nostres finques.

Agrair a ACCIÓ la bona predisposició a l'organització del tast, i com no, al Jérome Maillot la gran tasca que fa amb els nostres vins a la capital de França.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada