dissabte, 17 de febrer del 2024

Els nostres amics d'El Celler de la Ribera

Un dels problemes que té Barcelona és la continuïtat de negocis amb anys d'història, i això també passa amb les botigues de vins, però mentre hi hagi gent amb passió i amor per aquest món del vi, hi ha esperança.

El Celler de la Ribera, al costat del Mercat de la Llibertat de la Vila de Gràcia, és sense cap mena de dubte un d'aquest casos, i en aquest cas és del Donald, un sommelier amb un llarg currículum a restaurants de primera fila que ha agafat les regnes del negoci i li ha donat una segona vida.

El Donald busca fer d'aquest establiment un lloc de referencia al barri on la cura en la cerca i tria dels vins, de les històries i la gent que hi ha darrera són el més important. Òbviament també hi trobaràs vins amb més renom, però, a la vegada, l'amant del vi descobrirà petites joies, grans vins de curta tirada i varietats i Denominacions d'Origen no tant conegudes.

També és un lloc per sortir al món de la mà del vi, per descobrir vins internacionals i on el gran coneixement del Donald pot ser de gran ajuda per encertar i fer d'un vi un pretext per un gran moment.

Ara, entre la seva selecció també trobareu els nostres Lluna Vella 2017 i Arrels 30 anys. Deixeu-vos-hi caure si sou a Gràcia!


Els podeu trobar a:

El Celler de la Ribera

Carrer del Cigne

08012 Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada