divendres, 1 de desembre del 2023

Els nostres amics del Slow & Low

 


Dos xefs es coneixen tan sols 15 dies abans d’obrir SLOW&LOW i, des de llavors, els uneix una forta amistat.

El Nicolás de la Vega, mexicà resident a Barcelona i Francesc Beltri, barceloní que va viure a Londres i Indonèsia, comparteixen coneixements i treballen de la mà per crear el menú, on la creativitat, la intensistat i els sabors són el leitmotiv de restaurant que van crear. Els dos són amants dels sabors molt potents, dels picants i l’acidesa ben balancejada.

foto propietat de Slow & Low

Darrera una porta discreta en un carrer peatonal, s'obre un món, el món d'aquest dos apassionats per la seva feina.

foto propietat de Slow & Low

Un entorn acollidor, amb una cuina oberta, des de la qual emergeixen dues barres, pensades per gaudir per parelles, seguida a continuació d’una sala amb 5 taules per a grups més nombrosos.

També, amb aquesta idea, teniu la taula del xef que és la més divertida per reservar en grup, donat que es troba al costat de la cuina, fet que contribueix a que l’experiència sigui més dinàmica.

foto propietat de Slow & Low

A la seva cuina trobaràs reminiscències i sabors de qualsevol ciutat del món, sempre a la recerca d’una execució i tècnica perfectes, on el producte mana.

Ara, també podeu trobar-hi els nostres Lluna Vella, La Guinardera, Parhelia i aquests dies el ranci Arrels 30 anys en un dels menús maridatge.

Els podeu trobar a:

SLOW & LOW
C/ del Comte Borrell, 119
08015 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada