Fa una colla d'anys que a finals de Novembre fem un tast a Vins y Max, una botiga referència a Barcelona que regenta el nostre amic Max.
Aquest cop, el tast va ser un joc entre vins de Montsant i de Priorat, amb el Pardelasses Blanc 2022 de Celler Aixalà Alcait, el Giol Garnatxa Blanca 2022 de Giol Porrera, el Clònic Vinyes Velles de Carinyena Barrica 2019 del Celler Cedó Anguera i el nostre Cèrcol Daurat 2015.
Com sempre, va ser un tast molt agradable amb un grup de 18 persones molt participatiu i que van fer que fos un tast molt especial, un tats entre amics i a la vegada, una gran oportunitat per aprendre tots plegats.
La diversitat de vins van donar per parlar de varietats, d'envelliment, de tipus de sòls, de materials per fermentació i envelliment i de tot de aspectes relacionats amb l'elaboració d'un vi, i com sempre, el Max, va preparar algunes especialitats com un Assortiment de Formatges, Gnocchi, Quiche Lorraine i Panacota de Xocolata.
Moltes gràcies a tots i especialment al nostre amfitrió.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada