dissabte, 28 de desembre del 2013

Els nostres amics del Comerç 24


Ara estava pensant en la verema del 2010, quan l'Antonio Lopo va agafar-me la paraula i va presentar-se a visitar-nos en aquells dies tant delicats, però és clar que no diràs que no a un dels teus clients, i crec que bon amic. Ja ens havia visitat quan va entrar La Guinardera 2006 a la carata de vins del Comerç 24, i ara, es va presentar amb el Carles Abellan.

Va ser llavors quan l'Antonio va tastar La Guinardera 2008 que encara era ales bòtes, i, segons ell diu, va enamorar-se dels nostres vins d'una manera definitiva.


No puc dir del Comerç 24 gaire més del que s'ha dit, doncs és un restaurant molt conegut i amb força prestigi, però sens dubte es tracta d'un lloc on deixar-se dur pel concepte de cuina contemporània que proposen en plats a la carta o bé en dos menús, sempre basats en la temporada, i que adapten als gustos dels clients.

El celler que acompanya aquesta cuina no és un celler com tants altres, on sembla que hagin agafat el catàleg d'un distribuïdor, o la Guia Peñin. Es tracta d'un celler on cada vi té el seu lloc, i com en un gran puzle conceptual, l'Antonio tasta i et diu exactament com servirà aquell vi i amb quins plats o productes el veu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada