dimarts, 17 de desembre del 2013

Els nostres amics de Vins J. Carreras


Ara fa tot just tres anys que el Josep em va veure entrar per la porta de la seva botiga de Badalona, i ja no ha pogut desfer-se de mi. La veritat és que aquesta parella fan que valgui la pena conèixer els nostres clients, gent que estima la seva feina i que sempre tenen la recomanació que necessiten els seus clients.

Aquest any passat van renovar la botiga, amb un nou aire, però sense perdre aquest caràcter que només tenen aquells establiments que porten molts anys al peu del canó. Va ser una tasca en família, com tot el que fan, i no van ser poques les rialles que varem fer amb la "conya" de qui ho havia de pintar, que per sort no va ser el Josep.


A Vins J. Carreras podeu trobar vins de totes les DO's catalanes, vins d'Espanya, licors i un gran assortiment de cerveses artesanes, de les que el Josep n'és un enamorat. Així mateix, també hi podeu trobar vi a doll de tota la vida.


Si sou de Badalona, segur que ja els coneixeu, i si esteu per aquesta ciutat, i us hi deixeu caure, segur que trobareu l'assessorament per triar aquell vi o cava que millor us pot acompanyar aquestes festes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada