dimarts, 24 de desembre del 2013

Bon Nadal i una mirada enrere

Ens acostem a final de l'any 2013, el que ha estat un any molt especial pel nostre celler, i amb aquest apunt voldria fer-ne un repàs.

Primera Fira Internacional

Juntament amb els nostres amics de Directe del Celler, aquest any ens varem plantar a ProWein, una de les fires de vins més prestigioses que es fan. 

Es presenta al mon la Lluna Vella

Varem aprofitar el Tast d'Amics que muntarem amb la gent de Directe del Celler per presentar la nostra primera anyada de Lluna Vella. Poc a poc es va tancant el cercle i molt aviat sortirà el Cèrcol Daurat.

Lluna Vella i La Guinardera a Dinamarca

Va ser precisament a ProWine on varem conèixer el Preben, de Grapeland, el que s'ha convertit en el nostre distribuïdor en aquest país escandinau. Una gran persona que va venir a empapar-se de Priorat per entendre com treballàvem, quina era la nostra filosofia i quines eren les nostres vinyes.

La Guinardera arriba als Estats Units

Al mes de Juny va sortir de casa nostra la primera comanda que ha travessat l'Oceà Atlàntic, i ho va fer per anar a Califòrnia. El Ryan, de Zeman Global Selections és el nostre ambaixador en aquest estat d'USA, i va començar amb La Guinardera 2008.

Fira de Microproductors a Andorra

Aquesta fira va representar la primera oportunitat per donar a conèixer els nostres vins al públic Andorrà. Una fira on la nostra filosofia i tamany encaixaven perfectament.

Continua l'aposta pel nostre país

Des de que varem començar, sempre hem tingut molt clar que el nostre espai natural és Catalunya, i als amics que parlen dels nostres vins, els venen a les seves botigues i el serveixen als seus restaurants, i que des d'un principi van apostar per nosaltres, aquest any se n'han unit de nous.

La família que treballem en aquest petit celler del Priorat us desitgem a tots un Bon Nadal i un Feliç 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada