dilluns, 9 de desembre del 2013

Els nostres amics del Restaurant Piripipao

Hi ha cops que la deessa de la fortuna fa de les seves, i d'una trobada casual amb el Josep Maria, tastant vins al Priorat, va sorgir una relació que ja dura un parell d'anys.



A un pas de les instal·lacions de la Fira de Barcelona a Gran Via i del centre comercial Gran Via 2, el Piripipao és un petit bar restaurant que ofereix cuina de mercat. 


El Piripipao, sota la seva modesta aparença, amaga un restaurant on poder gaudir de cuina mediterrània de qualitat a un preu més que interessant. Bon producte, servei amable i el toc just de creativitat són els valors que el converteixen en una de les millors opcions per menjar a la zona.



Practiquen una cuina de mercat ben entesa i, tot i que no tenen menú de migdia, cada dia proposen una sèrie de plats del dia a un preu assequible. Cal revisar aquestes ofertes diàries ja que sempre aconsegueixen sorprendre amb les seves propostes. Bon producte i servei amable per fer la pausa al migdia.


Una carta molt interessant, plats de pasta i arrosos més que recomanables, i també existeix l'opció de prendre bones tapes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada