divendres, 3 de juliol del 2020

Tast al Club Delicat de Sant Cugat del Vallès

Ahir vàrem fer un tast dels nostres vins al Club  Delicat de Sant Cugat del Vallès, un tast que aquest maleït COVID-19 va fer-nos a ajornar. 


Molta assistència i un espai que ens permetia mantenir una certa distància entre els presents, i és que es tracta d'un lloc ideal per aquest tipus d'esdeveniments que l'Elena i el Pavel l'han fet seu, amb tot de pintures de diferents artistes i amb una selecció de vins, caves,embotits i formatges molt i molt personal.



Vàrem obrir foc amb el Ruella 2017,aquest vi que representa les flors i la fruita de la finca del Mas de Dalt, i que només elaborem en determinades anyades. Un vi que va sorprendre més d'un per ser un Priorat diferent, 

Després, els nostres Lluna Vella 2015 i La Guinardera 2015, dos finques, un raïm i dues expressions diferents de territori, amb una anyada d'una acidesa superba, amb una mineralitat i longitud que reflexen a la perfecció l'efecte de l'alçada i l'orientació en una varietat tant poliédrica com és la Garnatxa.


En aquest punt vàrem aprofundir en la nova classificació de "Viticultor-elaborador", que aporta informació sobre qui treballa la terra i posa en valor el pagès que treballa el territori, i també vàrem explicar la classificació definida pel projecte "Els Noms de la Terra", en la que els nostres vins s'alienen perfectament.


Tancarem el tast amb el nostre Cèrcol Daurat 2014, el vi més difícil de classificar en el nostre celler i que només elaborem les anyades que aquesta petita parcel·la del Mas de Dalt dona aquest caràcter tant especial i complex.

Va ser un tasts molt divertit, amb un grup de gent fantàstic i que ens va permetre donar-nos a conèixer entre gent que no coneixien el nostre celler.

Moltes gràcies a tots, i especialment a l'Elena i el Pavel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada