diumenge, 3 de juny del 2018

Meravellosos Tastets


Ahir el temps ens va acompanyar i vàrem poder celebrar la segona edició del Tastets de Gratallops, la fira dels cellers de la nostra vila.


Al Piró hi havia la caseta per recollir les copes i la xapa que t'acreditava per poder tastar els vins de la majoria de cellers de la nostra vila. 


I donat que els veritables protagonistes no són els vins ni els cellers, si no vosaltres, un Fotocol i una estora vermella custodiada per ceps a banda i banda duia fins la Plaça de l'Esglesia, on entre molts altres cellers hi havia el nostre.


Aquest any amb la participació dels cellers:  Álvaro Palacios, Bodegas Bordalás García, Buil & Giné, Celler Balagué Cabré, Celler Cecilio, Celler l’Abadia, Celler Ripoll Sans, Cesca Vicent, Clos de l’Obac, Clos Figueras, Clos i Terrasses, Clos Mogador, Costers del Ros, Devinssi, Gratavinum, Igneus, Meritxell Pallejà, Saó del Coster, Trossos del Priorat i Vinícola del Priorat.


Nosaltres, com sempre, vàrem explicar les mil cares de la garnatxa, com influeix l'alçada i l'orientació, cosa evident quan es compara la Lluna Vella i La Guinardera. Per altra banda, va ser la presentació en societat del Ruella 2015 i el Cèrcol Daurat 2014.

Aquest boig sóc jo.

Tarraco Jazz Connection va amanir el tast amb clàssics del jazz i blues amb la veu de la cantant Laura Gari, el pianista Ruben Villaroya, el trompetista Josep Juanos i la bateria de l'argentí Claudio Favero. El sorteig de vins entre els participants va servir per fer la cloenda d'una tarda meravellosa.

Moltes gràcies a l'Ajuntament de Gratallops i a tota l'organització: Sou Collonuts!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada