dijous, 21 de juny de 2018

Una proposta d'estiu

Entrem a l'estiu, i volem suggerir-vos un plat per acompanyar amb el nostre Ruella 2015 que dedico especialment a uns bons amics mallorquins: En Toni i na Lisa.

Coca de Tramó Mallorquí


Per fer aquest plat necessitarem:

PER LA MASSA:
1/4 got oli
1/2 got aigua tèbia
1 tros de llevat força
1 cullerada de mantega
La farina que es necessiti

GUARNIMENT PER 4 PERSONES
3 o 4 tomaques
2 pebrots verds
1 ceba
Sal i el nostre oli d'oliva Lluna Vella Verge Extra

FEM LA MASSA:

Amassar i barrejar l'oli, l'aigua, la mantega, el llevat i la farina.
Afegir farina fins que comenci a desenganxar-se de les vores. La massa ha de quedar tova i una mica enganxosa, no massa dura.
Estendre amb els dits la massa sobre una safata de forn.

FEM EL GUARNIMENT:


Preparar el trempó, tallant el tomàquet i el pebrot verd a trossos petits i la ceba picada, barrejar tot en un bol salpebrar afegir pebre vermell dolç i oli. Deixar una mica de temps en repòs perquè faci adob.

ARA CAP AL FORN:

Preescalfar el forn a 200 graus.

Repartim el guarniment pel damunt de la massa i cap al forn.

Per cert, a casa nostra, tot i no ser mallorquins és un plat que tastem tot sovint, doncs la Mª Pilar n'és una especialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada