dimecres, 23 de maig del 2018

Els nostres amics de Carns Esca Innovació i Tradició


Avui, al nostre blog, us volem parlar dels nostres amics de Carns Esca Innavació i Tradició, però no us podem parlar d'ells sense parlar-vos del Mercat de Sant Antoni de Barcelona, on des de fa quaranta anys tenen parada, i que avui, s'ha reobert després de nou anys tancat per la seva remodelació.



La restauració i la remodelació han tornat a donar l'aspecte inicial a l'edifici del 1882 obra de Antoni Rovira i Trias i Josep M. Cornet i Mas, que ha tornat a acollir 50 parades a l'interior i tot un plegat de parades en casetes d'encants de a l'exterior.


Aquesta reforma ha posat al descobert la Muralla Medieval del segle XVII, que s'ha integrat en l'obre, donant un valor cultural afegit a la visita d'aquest mercat.


I en aquest entorn insuperable, trobem la parada de Carns Esca, on el Ramon i el seu equip continuen la tradició familiar, afegint a la seva variada oferta de productes càrnics de primera qualitat, amb obrador propi, un espai de degustació, on poder-te menjar un Filet o un Entrecot tallat en aquell moment i acompanyar-ho amb una copa de Ruella 2015 o d'altres vins per copes, així com una ampolla de Cèrcol Daurat 2014.

Al nostre celler ens fa il·lusió poder formar part de l'oferta d'un establiment amb tanta història, un establiment que conecta amb la nostra idea de país, un país on el petit começ vertebra l'economia i les relacions humanes. Nois, som Mediterranis!!

Podeu trobar-los a:
Carns Esca Innovació i Tradició
Mercat de Sant Antoni
C/ Urgell 1   Parada 24
08011 Barcelona






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada