diumenge, 13 de maig del 2018

Boom!!

Ja la tenim aquí! Arriba l'anyada 2015 del nostre vi més anàrquic, la Ruella, veu la llum aquest dilluns.

El 2015 va ser un any en el que un cop fetes les fermentacions, va arribar e moment de decidir baixar a bótes la tina que va sortir de la nostra parcel·la més rebel del Mas de Dalt.

Però, com podíem arriscar-nos a perdre un vi tant especial, floral i fresc, amb un pas per bóta que podia amagar-ne la personalitat? Què havíem de fer? 


Van ser dies de tastar i retastar fins decidir fer la prova d'embotellar-ne 5 ampolles i al cap d'uns mesos començar a tastar-les i verificar que el pas per ampolla l'afinaria i en preservaria allò que ja vàrem veure en fermentacions. Així que després d'un any de tina i un més d'ampolla el nostre Ruella 2015 esta a punt fer gaudir-lo.

Esperem que us agradi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada