diumenge, 2 d’abril de 2017

Investigant

En el nostre esperit de trobar la manera d'elaborar que respecti el més possible el caràcter de les nostres finsque, un dels aspectes que ens preocupa és les bòtes que utilitzem per l'envelliment dels nostres vins.

Des de fa un temps estem en contacte amb una "tonnellerie" que sembla que treballa en la linia que cerquem, i una de les tasques que teniem pendent era la de tastar vi de la nostra zona envellit en bòtes d'aquest fabricant.

Aquest divendres vàrem tenir l'oportunitat de tastar el mateix vi en bòtes de 4 boteries en un celler del Priorat que està testant el mateix, i la sorpresa va ser molt agradable, Un treball molt subtil, molt equilibrat i de tanins gens marcats, que creiem que pot acompanyar molt bé el nostre Lluna Vella, doncs respecta molt la fruita i la frescor.

Pel que fa al roure que utilitzen per fer les bòtes, treballen amb boscos de la seva zona, a la Borgonya, i fan un asecat mínim de 24 mesos en els mateixos boscs. 

Ara haurem de veure si comencem a experiemntar amb l'anyada 2016 o ens esperem a la 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada