diumenge, 23 d’abril del 2017

Felicitats Antiviòtics!!!

Un any més hem participat a la Fira Microví de l'Arboçar, una fira de petits productors que ha arribat a la seva tercera edició amb la mateixa frescor, cordialitat i saber fer que tenia la primera.


Un dia per compartir experiències amb altres cellers de Catalunya, que com nosaltres, miren de fer-se lloc en un mercat molt competitiu amb vins singulars i lligats a la gent i el territori d'on surten.

Alta participació, però en un ambient cordial i en el que els visitants s'acosten al teu celler per descobrir, coneixer-te, preguntar i tastar mentre tenen ocasió d'escoltar bona música i tastar delicies gastronòmiques. Nosaltres vàrem presentar les darreres anyades dels nostres vins Ruella 2012, La Guinardera 2012 i Lluna Vella 2013, i com sempre, explicant la màgia de la Garnatxa, i com aquesta verietat pot transmetre com cap altra el territori.

Però el millor, com cada any, la força d'un poble, l'esperit dels autoanomenats Antiviòtics, que et fan sentir com a casa, i que tenen cura que no et falti res en cap moment: copes, gel, aigua, etc...

El dinar de familia amb tots els cellers participants i els cellers, va ser, com acostuma a ser, un gran moment.

Felicitats Antiviòtics!! Fins l'any que ve!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada