dilluns, 18 de novembre del 2013

Els nostres amics d'Aguiló Vinateria


Són molts anys els que fa que ens coneixem amb l'Enric i el Sergi, i sempre ens han tingut presents entre l'amplia oferta de vins de Priorat que tenen a la seva botiga.

Façana de la botiga als anys 50

Aguiló Vinateria de Falset és un establiment amb molta història, i la família Aguiló ha estat vinculada al món del vi i les begudes des de fa molts anys, siguent un lloc referent a la comarca a l'hora de buscar vins tant del Priorat, del Montsant, com d'altres DO's nacionals i internacionals.


L'Enric, persona de tracte atent i amable, os aconsellarà el millor vi, des d'un profunt coneixement de la zona i dels diferents productors, i en aquest ànim de fer difusió i pedagogia del món del vi, organitzen tastos, xerrades, presentacions de vins i de llibres relacionats amb el vi. Però el que és realment extraordinari, és el tast de blancs del món que organitzen cada any durant la Fira del Vi de Falset, en el que es poden degustar blancs DOQ Priorat, DO Montsant, i rareses internacionals, presentades en molts casos pels mateixos productirs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada