divendres, 22 de novembre del 2013

Els nostres amics de DVI Vinoteca i Mesdvi


Avui no parlaré d'una botiga, no parlaré d'un restaurant, ni d'un bar de copes, avui parlaré de tot plegat, d'un projecte que va començar amb una vinoteca al Poble Nou de Barcelona.


DVI vinoeca és un petit establiment amb una acurada selecció de vins catalans, i d'altres origens, sempre amb bon assessorament i amb el caliu de les petites botigues que caracteritzen el teixit comercial de barris tant tradicionals com el Poble Nou. També disposen d'un Club de Vins, al que podeu apuntar-vos per gaudir de informació, preus especials en tasts i una selecció de vins mensual.


Qui s'amaga darrere aquesta botiga és el David, un sommelier amb una idea clara de que volen els seus clients. Una persona serena, que escolta atentament quan li parles de com treballem i que parla clar, sense floritures.


I aquest establiment va ser la llavor que ha fet néixer Mesdvi, un establiment dedicat al vi, a fer una copa i picar alguna cosa, i trobar xerrades amb productors, presentacions de llibres relacionats amb el vi, tasts i cursos d'iniciació. I en aquest nou projecte l'acompanyen altra gent, com el Xavier, un altre boig pels vins, amb el que formen un tàndem que promet.



La carta de vins per copes es canviant, i sempre podeu trobar vins diferents i interessants. Pel que fa al producte en general, la filosofia que els guia és la del producte de proximitat, i més d'un 70% del que hi podeu trobar es basa en aquest concepte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada