dilluns, 28 d’agost del 2023

Sonen tam-tams de guerra

La majoria dels cellers ja han començat la verema, molts d'ells des de fa dies, i nosaltres, amb la vista al cel i a la vinya, esperem, jugant-nos-ho tot a aquestes petites pluges, esperant que aquesta collita tant complicada acabi la maduració i mirant de trobar el moment òptim, mentre esmolem les eines.

La resiliència de la vinya és increïble, i un any com aquest, amb només 100 litres per metre quadrat, les vinyes estan verdes i el raïm, de moment, no es panseix. I és que les diferents decisions que prenem durant l'any no sabem si són les encertades, com el fet de no espollar ni esperonar per por a que la maca de brot pogués cremar el raïm, o les 3 llaurades que portem, o el fet de no ensofrar gens, per por a les calorades.

Bé, finalment, després dels escassos 8 litres d'aquest cap de setmana, aquest proper divendres ens pintarem la cara amb les pintures de guerra i anirem a per la Parhelia, tot esperant que els mapes no s'equivoquin i aquest proper cap de setmana també plogui i poder allargar uns dies més la verema de La Guinardera.

Després, el temps i la maduració marcaran el moment per atacar la Lluna Vella.

Desperta Ferro!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada