dijous, 7 de setembre del 2023

Els nostres amics de Salut Wine Studio

Avui us volem parlar d'un concepte diferent que podeu trobar al barri del Born de Barcelona, es tracta del Salut Wine Studio, on local que cerca oferir l'experiència de gaudir d'aquesta del vi de manera social., treure-li el tabú i la cultura snob al voltant del vi per fer-ho proper i simple. Es tracta de passar-ho bé, i que l'hedonisme i l'opinió de cada convidat sigui el més important. Tot ideat per tres ucranians amb amor pel vi i per aquesta ciutat: Daryna Verych, Glib Verych i Kateryna Khomenko. Aquests tres bojos pel vi, amb l'assessorament de l'Erick J. Sandoval, sommelier reconegut i amb una trajectoria important, han fet una tria espectacular.

A nivell de selecció de vins per donar veu i representar les històries darrere dels elaboradors. Petites produccions i ampolles rebuscades per poder emocionar. I per presentar-ho, s'organitzen tastos temàtics com:  Varietats endèmiques Catalunya, Herència Vitivinícola a Espanya, Priorat vs Rioja, França vs Espanya, Itàlia vs Espanya, Introducció als vins naturals Terroirs Volcànics, Illes d'Espanya i molts més.

Foto propietat de Salut Wine Studio

Un lloc ideal per aprendre amb bona companyia, o per organitzar un tast amb degustació amb la colla d'amics per festejar un aniversari, per exemple. Podeu jugar amb un tast a cegues a descobrir el que tasteu o descobrir el joc típic de taula per als rusos, el Wine Casino.

Foto propietat de Salut Wine Studio

Ara, entre aquesta acurada selecció de vins, podeu trobar alguns dels nostres vins, però en aquest cas no us diré quins, per tal que hi aneu i ho descobriu.

Els podeu trobar a:

Salut Wine Studio

C/ de Lluís el Piadós, 6

08003 Barcelona

https://salutwinestudio.simplybook.it/v2/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada