Una de les feines que és important al nostre sector és la de fer "cultura de vi", i és que sembla increïble, però en un dels majors productors mundials de vi, la cultura vitivinícola del consumidor s'ha deteriorat en els darrers anys i això ha donat entrada a altres begudes que no estan tant lligades a la nostra història i tradició.
En part, això ha estat culpa de la mateixa gen del sector vinícola, que en molts casos n'ha fet un discurs més "snob" i elitista, en lloc de fer-ho una cosa propera, com ha de ser.
Ahir vaig tenir el plaer de fer un tast als Omellons amb diferents vins de "Directe del Celler", en concret: el cava Brut Nature Reserva del Celler Carles Andreu , el blanc Mas d'en Brunet de Celler Cedó Anguera, el Destrankis de Celler Aixalà Alcait i el Ruella del nostre celler.
Va ser un tast inclòs entre les diferents activitats que organitza l'Ajuntament del Omellons dins in cicle d'activitats culturals. I això ens agrada molt, es agrada perquè fa poble, perquè podem explicar la feina que fem a la vinya i al celler i perquè sempre aprenem.
Ens ho vàrem passar molt i molt bé, i el tast es va allargar amb preguntes i tot un debat lligat al territori, a la feina que fem els qui treballem la terra i mirem de viure'n.
Moltes gràcies a tots els que vàreu assistir per l'acollida i per fer-nos-ho pasar tant bé!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada