divendres, 1 d’octubre del 2021

Tast contrarellotge a Vins & Co

 Segurament el títol d'aquest apunt us resultarà xocant, però  sabent que tenia el tast a les 19:30, vaig veremar fins a les 12:00 conscient que tenia prou temps per fer tot el que volia fer, o dit d'altra manera, per portar comandes a Aragonès Transports al polígon de Constantí, a Montblanc, al carrer Còrcega de Barcelona, Mataró, Badalona i Sant Just Desvern, i tot anava "on time", fins que en el tram de Sant Just Desvern a Vins & Co el trànsit em va fer patir, però vaig arribar just a temps.


Anem al tema. Vins & Co amb la col·laboració de @DOVinsdelaterra en el marc del #JuratExperience va organitzar un tast amb els vins del nostre celler dins la setmana en que el nostre Lluna Vella 2015.


Sempre és un plaer poder explicar la feina que fem i encara més quan et diuen que és el tast en que més gent han tingut.


Vàrem parlar d'història, de clima, de sòls, de vents, de vinificacions i envelliments diferents, i tot d'una manera planera, molt fàcil tot plegat amb un grup d'assistents molt maco i atent, fins i tot després de tastar un parell de vins.


Voldria donar les gràcies a tots els assistents, a @DoVinsdelaterra, a Vins &Co i especialment al Juanma i la Isabel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada