diumenge, 11 de novembre del 2018

Viatge a Xina: Tradició i innovació

El passat dia 1 de Novembre vàrem marxar amb els nostres amics del Celler Cedó Anguera cap a Xina, on ens esperava la 洁 何 (He Jie), filla del nostre importador el senyor 何风(He Feng) de Changzhou Han Mei Quan Trade. 

D’entrada, vàrem anar cap a Changzhou on després d'allotjar-nos vàrem fer el primer àpat Xinès, i es va començar a augurar el que ens esperava en aquest país tant desconegut i on a partir d'aquell moment aniríem de sorpresa en sorpresa. 

Al matí, passeig pel parc on la tradició només queda enterbolida pels gratacels del fons, i on trobem gent fent Tai-txi, jugant a Go, passejant, cantant o tocant un instrument. 



Però jo em quedo amb la imatge de la gent que amb un pinzell, amb aigua, escriuen textos en cal·ligrafia tradicional. 


Després, la 洁 何 (He Jie) ens va ensenyar la ciutat,una ciutat que i vàrem dinar, sorpresos pel trànsit, que és realment de bojos,i per lo avançada que està aquesta societat en l’ús de les tecnologies: Demanar el menú al restaurant es fa llegint un IQR amb el mòbil, tots els taxis es demanen per mòbil,pagament de gairebé tot amb móbil, ... 


No tot és menjar i passejar, i fem una mica de feina a les oficines dels nostres amics, i preparant el tast del vespre.



El nostre primer tast va ser amb ex-alumnes de la Universitat de Changzhou, en mig del que és la seva trobada anual i on vàrem donar a tastar els nostres Ruella 2011, Lluna Vella 2012 i La Guinardera 2010. 


Una mica de conversa amb alguns dels clients i amics del nostre distribuidor i cap a sopar.


Després, un altre sopar fora de serie, on no va faltar de res, i vàrem tastar per primer cop moltes especialitats i entre elles el cranc, un dels productes estrella de la zona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada