dissabte, 11 d’agost del 2018

Aterrem a Singapur

Ahir van embarcar el nostre Ruella 2015 i Lluna Vella 2014 cap a Singapur, on aterrem de la mà de "Wine & Philosophy Pte Ltd", una empresa jove, que treballa on-line en la venda i distribució de vins.



Una aposta per vins originals, autèntics i únics, els vins que reflecteixen el sòl i el clima del seu origen, parlen de la seva història i de la passió dels seus fabricants. Vins per beure amb amics i familiars, no grans marques per "recollir".


Estan tan especialitzats en en denominacions i varietats menys conegudes d'Europa, però en ocasions també proposen els millors vins de les grans regions vitivinícoles tradicionals del Vell i Nou Món, i del Priorat han seleccionat les nostres garnatxes de més alçada.

L'ànima d'aquest projecte és l'Andreas Balemi, que ha estat vivint a Àsia durant més de 15 anys, primer a Singapur, després a Hong Kong, i des del 2016 a Singapur.

Com a entusiasta amant del vi i coneixedor, Andreas ha tastat i estudiat vins des de fa més de 20 anys, i per desenvolupar encara més els seus coneixements i habilitats de tast, va aprovar el seu examen del Diploma WSET el 2016.

Gràcies per aquesta oportunitat per donar a conèixer els nostres vins a Singapur!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada