dijous, 2 de gener del 2014

Els nostres amics de Ca l'Ignasi i Ca la Laia

Foto cedida per Ca l'Ignasi

La Laia i l'Ignasi són una parella molt especial que viuen i treballen a Cantonigròs. Una parella que ens ofereixen dues ofertes ben diferenciades, però amb un mateix cor i un mateix caliu.

Foto cedida per Ca l'Ignasi

Després passar per Cala Montjoi, Calldetenes, Barcelona i altres contrades, l'Ignasi va decidir-se a obrir Ca l’Ignasi, en un raconet de Cantonigròs. Deu anys més tard, al 2007, va arribar el moment de fer un cop de cap, i obrir el nou Ca l’Ignasi, en un lloc de més afluència, la plaça de l’església, amb un forn de llenya i una brasa que permetés donar un salt de qualitat.

Ca l'Ignasi és un restaurant amb una cuina que ens parla de les arrels de la zona, però sense tancar-se a noves tècniques, amb productes de proximitat, però sense radicalismes, i en un ambient seriós i acollido, on fins i tot podeu trobar-hi una biblioteca de 2.200 libres de cuina, que feia a mitges amb el malaurat Llorens Torrado, ja traspassat.

Foto cedida per Ca l'Ignasi

Fa dos anys, a aquesta oferta va unir-s'hi Ca la Laia, on en un ambient més informal, i en el que era un magatzem de Ca l'Ignasi, podem trobar-hi una cuina molt ben elaborada, amb un menú de dos plats i postre amb unes 8 opcions en cada plat. Una opció per aproximar-se a la cuina de Collsacabra a bon preu i amb el caliua d'aquests amics. També podreu trobar altres ofertes i menús especials.

Foto cedida per Ca l'Ignasi

Els podeu trobar a:

Ca l'Ignasi
Carrer Major,4
08569 Cantonigròs (Osona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada